FAMILY APARTMANI

KOPAONIK – PLANINA SUNCA

Jedan od najlepših planinskih dragulja Srbije i jedan je od najpopularnijih ski centara ovog dela Evrope. Tokom letnje i zimske sezone postoje razni sadržaji koji će vaš odmor učiniti nezaboravnim.

2017mnajviši vrh

Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh, na kome se nalazi mauzolej!

200sunčanih dana

Kopaonik ima blizu 200 sunčanih dana godišnje i nosi naziv „planina sunca“

62kmstaza

24 žičare i ski lifta, 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje.

FAMILY APARTMANI

KOPAONIK – PLANINA SUNCA

Kopaonik je jedan od najlepših planinskih dragulja Srbije, sa najvišim vrhom od 2017 metara i jedan je od najpopularnijih ski centara ovog dela Evrope. Udaljen je svega 290 km od Beograda. Tokom letnje i zimske sezone postoje razni sadržaji koji će vaš odmor učiniti nezaboravnim.

U okviru ski centra postoje 24 žičare i ski lifta, 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% skijaških staza, što sezonu produžava do meseca maja.

U okviru skijaškog centra postoji Snow board park, osvetljena staza za noćno skijanje, ski i snowboard škole za decu i odrasle, ali i drugih sadržaja koji zimski odmor čini nezaboravnim (igraonica za decu, ski vrtića sa pokretnom trakom, snowpark sa mnogim takmičenjima domaćeg i međunarodnog karaktera).

Hladni i teži vazduh kreće se okolnim dolinama tako da zimske temperature nisu mnogo niske. Snegovi padaju krajem novembra i traju do meseca maja, prosečno 159 dana godišnje.

Tokom letnje sezone na Kopaoniku se organizuju pešački i biciklistički izleti, škole košarke, odbojke, tenisa, brojni kampovi kao i zdravstveni i sportski programi.

Letnja sezona od 2018 godine upotpunjena je letnjom stazom za skijanje na lokaciji Krst. Leti je posetiocima ponuđen niz atraktivnih sadržaja: bob na šinama, Avantura park, teretana na otvorenom, Tubing, Zip lane, Mountain cart, planinski biciklizam, alpinizam, jahanje konja, paraglajder, panoramsko razgledanje žičarom, pešačke ture…

Klima Kopaonika obeležena je sa blizu 200 sunčanih dana godišnje, zbog čega nosi naziv „Planina sunca“.

U okviru ski centra postoje 24 žičare i ski lifta, 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% skijaških staza, što sezonu produžava do meseca maja.

  Objekat je lociran u najlepšem delu Kopaonika u vikend naselju na nadmorskoj visini 1350 metara. Ušuškan je prelepim borovim šumama koji vam pružaju ambijent za savršen odmor. Nalazi se uz sam regionalni put Raška-Kopaonik svega 50 metara od glavnog puta, dovoljno da vam pruži mir i tišinu.

  LOKACIJA

  210, Lisina, Kopaonik, Srbija

  TELEFON

  +381 66 101 909

  EMAIL

  info@familyapartmani.com

  Pratite nas
  Cart