FAMILY APARTMANI

GDE SNOVI POSTAJU STVARNOST

Lociran u najlepšem delu Kopaonika u Vikend naselju na nadmorskoj visini 1350 metara. Ušuškan je prelepim borovim šumama koji vam pružaju ambijent za savršen odmor.

1350mnadmorske visine

Novosagrađeni objekat se sastoji od 5 spratova.

50mod glavnog puta

Nalazi se uz sam regionalni put Raška-Kopaonik!

4kmSKI centar

udaljenost do Kopaonik Ski centra, dovoljno da vam pruži mir i tišinu.

FAMILY APARTMANI

TAMO GDE JE PORODICA

Objekat je lociran u najlepšem delu Kopaonika u Vikend naselju na nadmorskoj visini 1350 metara. Ušuškan je prelepim borovim šumama koji vam pružaju ambijent za savršen odmor. Nalazi se uz sam regionalni put Raška – Kopaonik svega 50 metara od glavnog puta, dovoljno da vam pruži mir i tišinu.

Novosagrađeni objekat se sastoji od 5 spratova, od kojih svaki apartman ima izlaz na terasu i pogled koji oduzima dah. Dnevni boravci i terase se nalaze na sunčanoj strani koji vam omogućavaju neverovatan pogled na obronke Kopaonika, sa predivnim zalaskom sunca.

Objekat poseduje sopstveno vodosnabdevanje sa izvora prirodne planinske vode, sertifikovanog kvaliteta, sopstveni kotao na električnu energiju za podno grejanje, kao i popločano dvoriste sa parking mestom.

 • 4.09 km – Pančićev vrh
 • 2.90 km – Sunčana dolina
 • 4.75 km – Mali Karaman
 • 4.16 km – Karaman greben
 • 4.89km – Marine vode
 • 7.37 km – Gobelja relej
 • 6.15 km – Jaram
 • 3.87 km – Malo jezero
 • 9.62 km – Bela reka
SKI RENTAL STIV

SKI I SNOWBOARD OPREMA

Gosti naših apartmana će imati mogućnost da ostvare popust na iznajmljivanje najsavremenije ski i snowboard opreme, visokog kvaliteta na samoj stazi.

Kod Ski rental „Stiv“ gosti će moći da bezbedno ostavljaju opremu posle skijanja na čuvanje i svakog dana da obuju tople i suve pancerice uz njihovu bezuslovnu pomoć.

  Objekat je lociran u najlepšem delu Kopaonika u vikend naselju na nadmorskoj visini 1350 metara. Ušuškan je prelepim borovim šumama koji vam pružaju ambijent za savršen odmor. Nalazi se uz sam regionalni put Raška-Kopaonik svega 50 metara od glavnog puta, dovoljno da vam pruži mir i tišinu.

  LOKACIJA

  210, Lisina, Kopaonik, Srbija

  TELEFON

  +381 66 101 909

  EMAIL

  info@familyapartmani.com

  Pratite nas
  Cart