Organizujemo za vas nezaboravnu prolećnu turu!

Da li znate gde ćete za školski raspust, Uskrs i Prvi maj?

Udahnite proleće na Kopaoniku!

Provedite školski raspust, uskršnje praznike i Prvi maj sa vašim najmilijima u Family Apartmanima.

Ako ste maštali o prirodi, Kopaonik je pravo mesto za šetnju i druženje na čistom planinskom vazduhu. Mi ove godine po prvi put organizujemo za vas nezaboravnu prolećnu turu.

April na Kopaoniku – 2019

Ponuda obuhvata

Apartman za 4 osobe po specijalnoj ceni po noćenju!
U znak dobrodošlice boca vina i espresso kafa.

Ove godine imate mogućnost da uz doplatu uživate u pešačkoj turi na Kopaoniku. Odlazak u prirodu  po  dogovoru sa vodičem, gde vas čekaju tradicionalni kopaonički sendviči i napitci spremljeni sa puno ljubavi. Sve to uz uživanje u pogledu na netaknutu prirodu najlepše planine.

Oni koji su za druženje na Semeteškom jezeru uz uživanje u jagnjetini mogu da zaokruže dan i da posete jedno od lepših predela Kopaonika po veoma pristupačnim cenama.

Ako ste se uželeli adrenalina i pogleda na najlepše obronke Kopaonika sa visine možete odabrati i paraglajding po takođe povoljnim cenama. Sigurni smo da će ovo biti nezaboravni trenuci, provedite ih zajedno sa nama.

Family apartmani

  Objekat je lociran u najlepšem delu Kopaonika u vikend naselju na nadmorskoj visini 1350 metara. Ušuškan je prelepim borovim šumama koji vam pružaju ambijent za savršen odmor. Nalazi se uz sam regionalni put Raška-Kopaonik svega 50 metara od glavnog puta, dovoljno da vam pruži mir i tišinu.

  LOKACIJA

  210, Lisina, Kopaonik, Srbija

  TELEFON

  +381 66 101 909

  EMAIL

  info@familyapartmani.com

  Pratite nas
  Cart